Postoje računovodstva, a postoji i Medicom Računovodstvo!

Tvrtku Medicom d.o.o. osnovali su 1992. godine Milan Blažević, Željko Miljanić i Hermann Erns Schrieber kao računovodstevni i knjigovodstveni servis Poliklinike Medico, koje su također bili osnivači. Firma je uskoro počela pružati računovodstvene i knjigovodstvene usluge i drugim zdrastvenim poduzetnicima. 1995. godine na mjesto direktorice dolazi dipl. oec. i ovlašteni revizor Dubravka Ban-Paškvan. 2003. godine Ban-Paškvan otkupljuje firmu te počinje širiti svoju djelatnost, a 2008. godine osniva i tvrtku Medicom-Računovodstvo d.o.o., koja pruzima gotovu svu djelatnost računovodstva i knjigovodstva od Medicoma, koji se više posvećuje reviziji.

S novom vlasnicom, tvrtka (odnosno tvrtke) je od malog servisa koji ima desetak klijenata i dvoje zaposlenih narasla na renomiranu firmu s 16 zaposlenih i preko 80 komintenata za računovodstvene usluge te brojne uspješno obavljne revizije. Iz malog poslovnog prostora od 40 kvadrata preselili smo u moderni, komotni ured od 140 kvadrata.

I danas većina naših klijenata je iz zdrastvenih djelatnosti, vođenje knjigovodstva kojih nam je specijalnost. Poliklinika Medico je sve do nedavno koristila naše usluge, dok je nije otkupilo ‘Basler osiguranje’ pokrenuvši pritom interno knjigovodstvo koje uspješno vodi naša bivša radnica. Ipak, i dalje, po potrebi, surađujemo s poliklinikom na savjetodavnoj bazi.

S jednakim uspjehom vodimo i knjigovodstvo za ostale djelatnosti: graditeljstvo, ugostiteljstvo, trgovina, sportske udruge, arhitektonske urede, samostalne sportske djelatnosti, agencije u javnom vlasništvu…

Naši klijenti najveća su potvrda naše kvalitete, a naša stručnost, profesionalnost, ažurnost, ljubaznost i susretljivost su ono čime ih osvajamo i činimo zadovoljnima.
Zato i volimo reći: Postoje računovodstva, a postoji i Medicom-Računovodstvo!

Zato i volimo reći: Postoje računovodstva, a postoji i Medicom-Računovodstvo!