Porezno, računovodstveno i poslovno savjetovanje

Usluge poreznog,  računovodstvenog i poslovnog savjetovanja temeljimo na višegodišnjem iskustvu u poslovima računovodstva, revizije i poreznog savjetovanja, temeljem čega imamo niz praktičkih modela koji su neophodni za davanje navedenih usluga.

U poduzetništvu je od presudne važnosti imati dobar start, stoga su odluke koje se donose pri pokretanju posla izuzetno bitne. Da li krenuti kao obrt, ili kao firma, ući u sustav PDV-a, ili ne, kupiti poslovni prostor i opremu, ili ih unajmiti, sa koliko radnika krenuti… sve su to pitanja i odluke u kojima Vam možemo dati dobar savjet jer smo pratili i savjetima usmjerili mnoge poduzetnike početnike ka uspješnom poslovanju.


Računovodstveno savjetovanje

Računovodstveno savjetovanje podrazumijeva sljedeće:
– tumačenja računovodstvenih standarda – Hrvatskih standarda financijskog izvještavanja (za mala i srednja društva), te Međunarodnih standarda financijskog izvještavanja (za velika društva);
– definiranja modela knjiženja raznih poslovnih transakcija;
– izrade modela poslovnih transakcija kako bi ona bila u skladu s računovodstvenim i poreznim standardima i zakonima;
– definiranja modela u postupku pripajanja, spajanja, odvajanja i sličnih procesa vlasničkog restrukturiranja.


Porezno savjetovanje

Klijentima nudimo širok spektar usluga poreznog savjetovanja. Kombiniramo inovativnost i temeljitu analizu poreznih pitanja s multidisciplinarnim pristupom, a zajedno s klijentima uvijek nastojimo pronaći za njih najoptimalnija rješenja. Stalni cilj za naše klijente je osigurati detaljne, kvalitetne i pravovremene savjete u vezi obračunavanja, plaćanja i prijavljivanja poreza i drugih javnih davanja.

Usluge poreznog savjetovanja uključuju:
– odgovore na pitanja porezne problematike koja vas interesiraju i za koja niste mogli pronaći odgovore,
– pomoć kod izrade svih vrsta poreznih prijava,
– izrade poreznih uvida i pregleda s ciljem utvrđivanja pravilnosti vođenja poreznih, računovodstvenih i drugih evidencija i podataka iz kojih se popunjavaju porezne prijave i prijavljuju podaci Poreznoj upravi te obavljaju plaćanja.
– definiranje poreznih rizika i davanje prijedloga za njihovo smanjenje, porezno planiranje i porezna optimizacija s ciljem da se nakon snimanja postojećeg stanja utvrdi kako u zakonskim okvirima maksimalno smanjiti poreznu osnovicu i obvezu, kako porezno najoptimalnije strukturirati poslovanje i kako iskoristiti porezne olakšice, poticaje i oslobođenja te potpuno zakonito ostvariti puni iznos porezne uštede,
– analiza i planiranje transfernih cijena te izrade studija o transfernim cijenama

Rad sa strankama
Pon i sri 08,00-12,00
Uto i čet 11,00-15,00
Petkom ne primamo stranke