Revizija

Posjedujemo 10-godišnje iskustvo u obavljanju revizijskih i povezanih usluga, između ostalih i revizija godišnjih financijskih izvještaja, revizija osnivanja preko trgovačkog suda: dokapitalizacije u stvarima, pravima, ili iz dobiti te revizija posebnih angažmana: revizije projekata financiranih bespovratnim sredstvima fondova EU (IPA, strukturni, kohezijski fondovi), donacija, darovnica i ostalih.

medicom-revizija

Osim navedenih usluga, društvo se bavi i predstečajnim nagodbama, uslugama izrade investicijskih elaborata te procjenama vrijednosti tvrtke.

Naši zaposlenici bili su dijelovi timova koji su obavljali revizije mnogih malih, srednjih i velikih i poznatih tvrtki u RH iz različitih sektora i oblika organizacije, a na zahtjev možemo Vam dostaviti i dodatnu specifikaciju naše referentne liste te Vas uputiti na naše klijente koji mogu potvrditi kvalitetu naše usluge.

Ukoliko želite uslugu pažljivo prilagođenu Vama od strane iskusnih stručnjaka uz pouzdanost i povoljnu cijenu, obratite nam se sa punim povjerenjem.


Kako teče proces revizije?

Proces revizije odvija se u nekoliko koraka:

Korak 1
informativni sastanak, definiranje Vaših potreba i dogovaranje uvjeta obavljanja revizije.

Korak 2
provođenje postupaka revizije u skladu sa dogovorenim uvjetima (prethodna revizija, prisustvovanje investuri, rani postupci, završni postupci…), prezentiranje nalaza i sugestija

Korak 3
izrada i dostava revizorskog izvješća u skladu sa zakonskim propisima i odredbama standarda.


Kako do nas?

Medicom revizija nalazi se na Krnjevu, u blizini bivše zgrade Poliklinike Medico u smjeru Srdoča, na adresi Meštrovićeva 16.

Prilagođavamo se Vašim mogućnostima te se dogovaraju termini svakog radnog dana od 08.00-16.00 sati, a po potrebi i nakon radnog vremena. Izlazimo i na teren. Parkiralište je osigurano.

Medicom Računovodstvo d.o.o.
Meštrovićeva 12. 51 000 Rijeka
Kontakt: 098/595-399, 051/632-531
mail: marin@medicom-racunovodstvo.hr