Revizija

Društvo Medicom d.o.o. za reviziju i savjetovanje je osnovano 1992. godine.

Društvo se u početku bavilo pružanjem usluga računovodstva te poreznog i poslovnog savjetovanja, a od 1995. godine društvo je preorijentiralo svoju djelatnost s računovodstva na reviziju financijskih izvještaja. Po osnivanju Hrvatske revizorske komore, Društvo je njezin stalni član s ovlaštenjem za obavljanje usluga revizije te poslovnog i poreznog savjetovanja (i drugih usluga u skladu sa Zakonom o reviziji).

Danas tvrtka Medicom d.o.o. i njezina povezana tvrtka Medicom računovodstvo d.o.o. zajedno imaju 16 zaposlenih radnika, od čega 3 ovlaštena revizora, ovlaštenog internog revizora, specijalista za gospodarstvo te više od 90 stalnih komintenata. Posjedujemo moderni, komotni ured od 140 kvadrata te značajnu pažnju posvećujemo stalnom stručnom usavršavanju, modernizaciji poslovnih procesa te primjeni najnovijih dostupnih tehnologija.

Medicom je profesionalna, mlada i dinamična organizacija koja je u potpunosti usmjerena prema tržištu. Naši klijenti najveća su potvrda naše kvalitete, a naša stručnost, profesionalnost, ažurnost, ljubaznost i susretljivost su ono čime ih osvajamo i činimo zadovoljnima.