Riječ vlasnice – temelji kvalitete Medicoma

Predanost i temeljitost u radu te odgovornost i ljubaznost prema klijentima profesionalne su vrline kojima sam uvijek težila u svojoj karijeri. Te vodilje usadili su mi odgojem moji roditelji, a držala sam ih se dok sam kao mlada djevojka radila na recepciji hotela Bonavia pa sve do danas kada sam iskusna i uspješna poduzetnica, vlasnica dviju tvrtki koje konstantno posluju s dobiti.

Iste vrijednosti prenijela sam svom sinu Relji uz kojeg sam posljednjih godina razvijala firmu te koji će, uvjerena sam, uspješno nastaviti dalje.

Put do uspjeha bio je mukotrpan, posebno u turbulentna vremena pretvorbe i stvaranja kapitalističkog sistema, kada se trebalo izboriti za mjesto na tržištu, ali kvalitetan i pošten rad, temeljen na konstantnom stručnom usavršavanju, na kraju je donio rezultate. Jednaku profesionalnost koju sama posjedujem, tražim i od svojih radnika te sa velikim samopouzdanjem svojim klijentima mogu garantirati visokokvalitetnu uslugu.


Dubravka Ban Paškvan

Obrazovanje
Završena Sušačka gimanzija u Rijeci. Diploma ekonomskog fakulteta u Rijeci od 1976. godine. Certifikat Ovlaštenog revizora od 1995. Certifikat Savjetnika poduzetništva u malom gospodarstvu od 2004.

Radni staž
Kao studentica povremeno radila u ugostiteljstvu (recepcija Hotela Bonavia, mjenjačnica UP Riviera Poreč). 18 godina radila u SDK (Služba društvenog knjigovodstva) na informativno analitičkim i inspekcijskim poslovima. Godinu dana radila u tvrtki za komercijalnu reviziju REVICON d.o.o. Od 1995. godine direktorica Medicom d.o.o. Od 2003. vlasnica Medicom d.o.o. , a od 2008. i osnivač Medicom-Računovodstvo d.o.o.