S nama poslujete bolje

Tvrtku Medicom d.o.o. osnovali su 1992. godine Milan Blažević, Željko Miljanić i Hermann Erns Schrieber kao računovodstevni i knjigovodstveni servis Poliklinike Medico, koje su također bili osnivači. Firma je uskoro počela pružati računovodstvene i knjigovodstvene usluge i drugim zdrastvenim poduzetnicima. 1995. godine na mjesto direktorice dolazi dipl. oec. i ovlašteni revizor Dubravka Ban-Paškvan. 2003. godine Ban-Paškvan otkupljuje firmu te počinje širiti svoju djelatnost, a 2008. godine osniva i tvrtku Medicom-Računovodstvo d.o.o., koja pruzima gotovu svu djelatnost računovodstva i knjigovodstva od Medicoma, koji se više posvećuje reviziji.

S novom vlasnicom, tvrtka (odnosno tvrtke) je od malog servisa koji ima desetak klijenata i dvoje zaposlenih narasla na renomiranu firmu s 16 zaposlenih i preko 90 komintenata za računovodstvene usluge te brojne uspješno obavljne revizije. Iz malog poslovnog prostora od 40 kvadrata preselili smo u moderni, komotni ured od 140 kvadrata.

I danas većina naših klijenata je iz zdrastvenih djelatnosti, vođenje knjigovodstva kojih nam je specijalnost. Poliklinika Medico je sve do nedavno koristila naše usluge, dok nisu pokrenuli interno knjigovodstvo koje uspješno vodi upravo naša bivša radnica.

S jednakim uspjehom vodimo i knjigovodstvo za ostale djelatnosti: putničke agencije, arhitektonske urede, odvjetničke urede, ugostiteljstvo, trgovina, sportske udruge , samostalne sportske djelatnosti, graditeljstvo i prodaju nekretnina…

Volimo raditi s poduzenicima početnicima, kojima možemo bitno pomoći našim bogatim iskustvom. Njihov uspjeh posebno nas veseli. U poduzetništvu je od presudne važnosti imati dobar start, stoga su odluke koje se donose pri pokretanju posla izuzetno bitne. Da li krenuti kao obrt, ili kao firma, ući u sustav PDV-a, ili ne, kupiti poslovni prostor i opremu, ili ih unajmiti, sa koliko radnika krenuti… sve su to pitanja i odluke u kojima možemo dati dobar savjet jer smo pratili i savjetima usmjerili mnoge poduzetnike početnike ka uspješnom poslovanju.

Naši klijenti najveća su potvrda naše kvalitete, a naša stručnost, profesionalnost, ažurnost, ljubaznost i susretljivost su ono čime ih osvajamo i činimo zadovoljnima.

Zato i volimo reći: S nama poslujete bolje!